Sidor

2010-11-24

trötthet


Jag har spenderat två underbara veckor i paradiset och inte gjort något annat än slappat och haft det skönt. Därför förvånar det mig lite att jag är så trött. Kanske är det mörkret, kanske är det kylan. Men jag känner att jag är orkeslös. Kanske är det att jag hade ett väldigt stressigt schema innan jag åkte, där ett fåtal kvällar var helt utan bokningar.

Mitt mål nu är att ta det lugnt resten av året. Jag ska fira advent i helgen och pynta vårt hus. Sen ska det firas jul i lugn och ro och så ska vi fira ut det gamla året och fira in det nya. 2:a januari kör jag igång. Då ska jag träna varje vecka och sköta maten och gå ner mina sista kilon. Jag ska vara snäll mot mig själv!

Fram till dess ska jag ladda, ladda, ladda. Så att jag är lika motiverad som jag var 4 januari i år!


2010-11-18

tillbaka


Så var vi hemma igen. Jag hade gärna varit kvar ett par veckor till, men det är samtidigt skönt att vara hemma. Hemresan var full av äventyr så som en oväntad transfer och förseningar. Inte önskvärt när semestern lider mot sitt slut, men nu är vi i alla fall hemma igen.

Jag är i vanliga fall en liten blekfis, som inte klarar av solen många minuter. Jag bruka bli knappröd och sen försvinner färgen så småningom. Men nu har jag för första gången i mitt liv blivit riktigt brun! Hur gör man för att behålla denna fina färg så länge som möjligt. Skulle ju helst ha den kvar till sommaren, men så bra är ju inte livet. Spray tanning är ju alltid ett fullgott alternativ till naturlig bränna *haha*.

I går när jag kom hem möttes jag av en magsjuk liten tjej. Hon kräktes två gånger och var lös i magen. Tanken är att vi ska till Danmark på dop och bröllop i helgen så nu håller vi tummarna för att det inte var så smittsamt och att vi andra får hålla oss friska. Idag mådde hon mycket bättre i alla fall och kräktes inget - men matlusten var knappast på topp. Före läggdags brukar det svepas en flaska välling. På mindre är 3 minuter suger hon i sig 250 ml. Idag sa hon ifrån efter 40 ml... Men färgen var tillbaka på kinderna och jag tror att hon är helt frisk i morgon. Så vi räknar kallt med att vi sticker tidigt, tidigt på morgonen.

2010-11-05

vill man vara fin får man lida pin del 2


Klev upp före åtta idag. Bestämde mig för att skippa gymmet för en promenad på stranden tillsammans med sambon och min bror. Vad kan vara bättre än en power-walk i strandkanten?

Svar: Typ allt kan vara bättre!

Note to myselef: ALDRIG mer power-walk barfota på stranden, hur underbart det än låter. Resultatet ser ni här:


Två stora härliga vätskefyllda blåsor. Jag och Lena Ph sjunger i kapp: Ont, det gör ont!

2010-11-03

vill man vara fin får man lida pin


Trots SPF100 så är mina axlar röda och svider. Men det är det sannerligen värt! Jag befinner mig i paradiset!!!! Det är minst 31 grader varmt i luften och ca 28 grader varmt i vattnet. Vattnet är turkost, folk är supertrevliga och paraplydrinkarna dricks i poolen. Vi är ett stort gäng, 7 vuxna och lilla M, så hon saknar inte uppmärksamhet en sekund ;)

 Igår var jag iväg till hotellets gym och körde crosstrainern i 30 minuter, sedan körde jag lite friavikter - axlar, biceps, triceps och situps, både raka och sneda. 45 min eller så får jag tillgodoräkna mig. Känndes skitbra att jag faktiskt fick med mig träningskläderna! Idag orkade jag inte upp på morgonen, men i morgon hoppas jag på att orka med ett morgonpass. Eller förresten, jag satsar på ett morgonpass innan det är dags för stranden ;) De andra kan ju alltid gå lite före och så behöver jag inte duscha när jag är klar, går ju hur bra som helst att skölja av sig med havsvatten, eller hur?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...