Sidor

2011-06-19

Örebro

Platsen för dagens aktiviteter har varit grannstaden Örebro. Först hälsade vi på M:s farfar och blev bjudna på nyupptagen färskpotatis med sill. Sen åkte vi till USÖ och hälsade på bonusfarmor som ligger inne. Efter det var det dags för farmors födelsedagskalas. Jordgubbar med glass, maränger och kladdkaka. MUMS!!!

M var så tapper. Hon sov 10 minuter i bilen på väg till sjukhuset. Sen var hon vaken hela dagen och gnällde inte en endaste gång! Sen somnade hon på väg hem. Tyvärr gick det inte så lätt att lägga henne igen, så somna för natten gjorde hon först efter nio - i vår säng. Men, men, man kan inte få allt. I det stora hela så skötte hon sig perfekt och det är ju inte hennes fel att hon inte kan somna.

I morgon ska vi bara ha en kväll hemma efter jobb och dagis. Inget särskilt som händer. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Sen på tisdag smäller det! Jag har bokat klipptid och nu har jag tänkt att det ska av en riktigt bra bit. Ca 20 cm kortare i alla fall. Har inte riktigt bestämt hur jag ska ha håret, men misstänker att min frisör har några idéer. Den som lever får se ;)

2011-06-18

trots allt

Det såg inte allt för muntert ut på väderleksrapporten, men det blev inte så tokigt trots allt.

Vi skulle ha grillat med vännerna M och R idag. Men M kommer på tjejmiddag på onsdag, så vi bestämde oss för att skippa dagens träff. Istället hörde vi av oss till B och U som igår fick förhinder. Så då kollade vi med T och H, som kunde och ville träffa oss idag. Under eftermiddagen hörde B och U av sig och det slutade med att de också skulle komma. Så då var det ju bara M och M kvar innan hela gänget från A:s sida var samlat. De hade inget för sig så även de dök upp. Så från att inte ha haft något för sig och ett tomt hus - så hade vi grillkväll med 8 vuxna och 6 barn. Hamburgare och pommes blev det och jag tror att alla blev mätta och glada. M kom inte i säng förrän efter nio. Hon var så trött att hon tillslut bad om att få gå och lägga sig. Men inte en ledsen min visade hon upp. Och det gick fort för henne att somna. Ibland när vi slarvat med sovtiden och det blivit senare än vanligt så har hon så svårt att somna. Skönt för oss alla att det gick smärtfritt!

Jag ska också ta och lägga mig snart. I morgon väntar en tripp till Örebro och svärföräldrarna. Den ena på förmiddagen och den andra på eftermiddagen. Lika bra att passa på när vi ändå är där ;)

Foto: Petra Gau
Bjuder på en bild av min "bröllopslunch". Hemgjord pizza intagen på hjärformad prinsesstallrik med rosa plastbestick. Tjejigare än så kan det inte bli!

foto:Petra Gau

Nästa bild är tagen i kyrkan strax före vigseln.

2011-06-13

CD-skiva och konsert

Igår kväll avslutade vi körens vårtermin med att ha sommarkonsert i domkyrkan. Konserten gick jättebra och sångerna satt där de skulle. Tyvärr orkade jag inte hela programmet, mot slutet började jag kallsvettas och när vi hade ca 3 sånger kvar insåg jag att jag höll på att svimma. Så mellan näst sista och sista sången gick jag och satte mig. Kände att det var snällast så mot mina alt-kompisar, så att de slapp fånga mig ;)

Igår var det också officiellt skivsläpp för vår nya CD-skiva Light of Gold. Har inte hunnit lyssna på den än, men jag tror att den är asbra!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=4551727

2011-06-12

BRÖLLOPET!!!

Jag ber om ursäkt över att jag inte skrivit, men hela den gångna veckan  har varit som en dröm. Sista gästerna åkte för två timmar sen. Min pappa kör min bror och svägerska till Arlanda. Det har varit underbart att ha dem här, och jag undrar om jag eller M kommer att sakna dem mest?

Hur var det då att gifta sig? Alldeles underbart! Jag skulle definitivt kunna göra om det, för det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Så härligt. Vädret var perfekt, varmt och soligt, allting klaffade, vi hade gott om tid hela dagen. Jag hade roligt hela dagen och långt in på småtimmarna. Gästerna var vackra och hade kul, vigseln var precis så stämningsfull som jag trott, och vi sa båda klara tydliga ja. Kan det bli bättre än att få dela sin kärlek med varandra, sin familj och sina vänner?

Nedan följer ett axplock av foton från dagen. Fotograf är underbara Petra Gau http://petra10001.blogspot.com/

Lika bra att locka ett lockigt hår för att inte tappa volymen i hettan ;)

Så här snyggt blev det när det var klart.

Detalj från min klänning

Ringar på rispåse

Nygifta!

Herr och Fru F

Lilla M får vara med på bild ;)

en lycklig brud

Bröllopstårtan med caketoppern "Promise" från Willow-tree

TACK!!! Alla underbara som var med och förgyllde vår dag och gjorde den till en alldeles speciell dag för alltid.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...