Sidor

2014-04-22

Påsken 2014

Hos oss är påsken inte riktigt slut än. Vi har gäster kvar hemma veckan ut och jag har tagit extraledigt idag. Förmiddagen spenderades på Erikslund där jag blev ett par jeansleggings och en jeanskjol rikare och några hundralappar fattigare. Malva fick nya skor. Så jag är nöjd med dagens inköp.

Det är motsägelsefullt att stå i kyrkan och jubla över Jesus uppståndelse när någon man står nära kvällen innan mist sin pappa. Men det är ju så livet är fullt av upp och ner, glädje och sorg, hand i hand med varandra.
Men mest har påsken  bestått av sol, värme, släkt, ägg, sång, och härlig ledighet tillsammans!




2014-04-16

Det är mycket nu...

Det händer mycket nu. Både på jobbet och privat. Så jag hinner inte riktigt lägga den tid jag vill på bloggen. Så istället för att stressa över det så kommer jag igen när jag känner att jag orkar. För det är annat som måste få ta min energi just nu.

I morgon  är det skärtorsdag och påsken börjar. Vi får besök av den polska delen av släkten. Ska bli riktigt kul att få träffa alla. Så jag ska verkligen ta mig tid att umgås med dem. Men eftersom barnen kommer att gå och lägga sig samma tid som alltid så hoppas jag på att få någon stund över för bloggen i helgen.

Vi ses!

2014-04-06

BF, stadstur och slapp söndag

Så kan man kortfattat beskriva min helg.
I fredags fick jag och Andreas en barnfri kväll med kort varsel. Vi hade turen att lyckas boka bord på Frank. Vi gick all in och valde Frank rules med dryckespaket. Det innebär att "Frank"  bestämmer vad som serveras, man får två förrätter, en varmrätt och en efterrätt. Dryckespaketet är valt utifrån vad man får för mat. Andreas valde kött och jag valde fisk till varmrätt. Som vanligt var maten utsökt! Jag fick rödbeta och getost, pilgrimsmusslor, Skreiptorsk och en fantastisk efterrätt med ananas, passionsfrukt och kokos. Vi hade tidig sittning och var färdigätna strax före åtta. Vi tog bussen hem och var hemma långt före nio. Sen somnade vi båda framför tv:n. Trötta småbarnsföräldrar...


Igår och idag var Andreas i stugan och fixade inför försäljning. Det innebär att jag varit ensam med barnen och vi har haft det supermysigt. De har liite svårt att hålla sams när de får tråkigt, men för det mesta är de urgulliga mot varandra. I går tog vi bussen ner på stan, åt lunch på det fascinabla "Donken" och så gjorde jag ett ärende innan vi tog bussen hem igen. Det var världens äventyr att få åka buss. Jag tror ärligt talat att vi skulle kunna ta en sväng bara för åkandets skull någon gång ;) Felix fick tag på ett par gamla solglasögon precis innan vi skulle gå. De hade bara ett mörkt glas, så jag plockade raskt bort det. Han satte glatt på sig bågarna och hade de på sig under hela bussturen ner på stan.
Idag har vi mest slappat, hoppat studsmatta, läst böcker och spelat memory. En skön och härlig söndag helt enkelt. 




2014-04-02

Semestern bokad!!!

Det började som en tanke på semester ihop med fam. L. Först sade vi Polen, men bara färjan över kostade en halv förmögenhet. Så vi valde om och slumpen gjorde att det blev Gotland. Nu har jag bokat färjebiljetter och det blev plötsligt så verkligt. Vi kommer iväg!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...