Sidor

2016-03-30

Hej igen!

Det är över ett år sen jag skrev något senast. Jag tappade lusten, både att skriva och läsa bloggar och allt oftare lade jag bort datorn på kvällarna.

Det senaste året har det hänt en hel del, men mycket har jag inte kunnat skriva om för att inte hänga ut personer i min närhet.

Huruvida jag kommer att skriva mer regelbundet eller inte får tiden utvisa. Men för tillfället saknar jag det faktiskt!

Påsken firade vi hemma i lugn och ro. M är inne på sin 5:e dag med feber, så det har varit stillsamt. Tanken var att hon och F skulle vara på fritids och förskola den här veckan när det är påsklov, men än så länge är det VAB för maken som gäller så ledigt för barnen även om det inte är lov.

A blev uppvaktad idag. Hans bror och morbror gjorde ett spontanbesök hos oss idag. Eller det var inte så spontant som A trodde, egentligen var det planerat sen drygt en vecka tillbaka. Bror och morbror kan inte vara med på hans födelsedag i maj, så de levererade födelsedagspresenten lite tidigt. I september åker de på på whisky-resa till Skottland. Japp, jag är lite avis, inte på whiskyn, men jag hade mer än gärna åkt till Skottland. Men jag får åka dit en annan gång!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...