Sidor

2010-05-20

vårvackert


Varje dag när jag cyklar till jobbet så möts jag av tulpanerna i Vasaparken. Där har man planterat rabatterna fulla med rosa och röda tulpaner. Varje morgon tänker jag att det vore coolt att fota dem, men jag har ju inte kameran med mig :( Kanske borde fota med mobilen, men den är gammal och kameran dålig. Får se om jag tar mig tid att stanna till i morgon...

4 kommentarer:

  1. Åh Vasaparken. Åh underbara Västerås. Gurkstaden! Har ju allra finaste vännerna kvar där och gissa om jag längtar tillbaka. 4 år i Västerås. Hann bo på flera ställen. Blev sambo i den staden för första gången i mitt liv. Saknar den mycket. Jobbade på ICA Hacksta och instruerade Combat på nJoy. Ute och festade mycket. Ute och käkade mycket. Före barn hade man ett annat liv. Saknar inte DET livet men saknar vännerna och stan.

    SvaraRadera
  2. Du är alltid välkommen tillbaka! Västerås har ofta ett ganska trist rykte om att vara kallt och svårt att komma in i, så det är kul att höra att det finns folk som flyttat in och trivdes ;)

    SvaraRadera
  3. Om du bara visste hur ofta vi pratar om att flytta tillbaka. Men vi vill vara nära släkten. Det var så otroligt många mil i bil när vi bodde 30 mil från släkten. Dessutom är vägen mellan Västerås-Vimmerby allt annat än bra så vintertid var det inte kul. Men visst vore det drömmen att flytta tillbaka. Till alla fina vänner som fortfarande bor där. Som vi hälsar på men inte tillräckligt ofta.

    SvaraRadera
  4. Mmm, jag vet hur det är! Min kompis i Linkan får alldeles för få besök av mig...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...