Sidor

2011-06-18

trots allt

Det såg inte allt för muntert ut på väderleksrapporten, men det blev inte så tokigt trots allt.

Vi skulle ha grillat med vännerna M och R idag. Men M kommer på tjejmiddag på onsdag, så vi bestämde oss för att skippa dagens träff. Istället hörde vi av oss till B och U som igår fick förhinder. Så då kollade vi med T och H, som kunde och ville träffa oss idag. Under eftermiddagen hörde B och U av sig och det slutade med att de också skulle komma. Så då var det ju bara M och M kvar innan hela gänget från A:s sida var samlat. De hade inget för sig så även de dök upp. Så från att inte ha haft något för sig och ett tomt hus - så hade vi grillkväll med 8 vuxna och 6 barn. Hamburgare och pommes blev det och jag tror att alla blev mätta och glada. M kom inte i säng förrän efter nio. Hon var så trött att hon tillslut bad om att få gå och lägga sig. Men inte en ledsen min visade hon upp. Och det gick fort för henne att somna. Ibland när vi slarvat med sovtiden och det blivit senare än vanligt så har hon så svårt att somna. Skönt för oss alla att det gick smärtfritt!

Jag ska också ta och lägga mig snart. I morgon väntar en tripp till Örebro och svärföräldrarna. Den ena på förmiddagen och den andra på eftermiddagen. Lika bra att passa på när vi ändå är där ;)

Foto: Petra Gau
Bjuder på en bild av min "bröllopslunch". Hemgjord pizza intagen på hjärformad prinsesstallrik med rosa plastbestick. Tjejigare än så kan det inte bli!

foto:Petra Gau

Nästa bild är tagen i kyrkan strax före vigseln.

2 kommentarer:

  1. Bilden på dig i kyrkan är helt fantastisk!!!

    SvaraRadera
  2. Tack, vännen! Det finns fler fantastiska bilder. Vi är så otroligt nöjda!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...