Sidor

2011-07-26

Bakar - men vad ska bullen heta?

Japp, det stämmer! Anna har en bulle i ugnen. Om allt går som det ska så blir M storasyster i mitten av november!
Glädjen är stor – men vägen hit har varit krokig. Att bli ”oplanerat” gravid (vi hade paus i bebisverkstán, vi skulle ju gifta oss!) i samma veva som resultatet från M:s MRT-undersökning kom var inte en höjdare. Men det får eventuellt bli ett annat inlägg vid ett senare tillfälle.

Nej, vi vet inte vilket kön det är. Helst vill vi ha en flicka till – det verkar så coolt med systrar… och alla kläder vi har är ju tjejiga. Eller nej förresten! Vi vill helst ha en pojke. Så häftigt att få uppleva en av varje sort och bandet mellan bror och syster är ju speciellt. Så det spelar verkligen ingen roll. Det här barnet kommer att vara lika älskat och efterlängtat som sin  storasyster.

Så vi väntar och bakar och funderar på namn. Pojknamn är vi på det klara med (tror vi i alla fall) Flicknamn däremot! Fy vad svårt! Det ska passa ihop med M:s namn, inte vara samma som kusin/syssling och helst inte börja på A. Eftersom både mitt och mannens namn börjar på A så vill vi inte att M ska vara ensam om sin begynnelsebokstav. Och så vill vi att namnet ska vara internationellt så till vida att vi inte vill ha å, ä och ö med och naturligtvis måste namnet låta bra ihop med vårt efternamn.

Phu, det är ju tur att vi har några månader kvar att fundera på!

8 kommentarer:

  1. Men åh så roligt! stort grattis! När är det beräknat bf?
    det här med namn har vi också väldigt svårt för, känns som att det är skönt att man började fundera i tid så kanske bäbis slipper vara namnlös :D

    SvaraRadera
  2. Grattis vad roligt!!! Mysigt med syskon jag har ju massor å skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dom ;-) Maja kanske???

    SvaraRadera
  3. Ika: 14/11 enligt UL, 11/11 enligt SM. Så mitten på november satsar jag på ;)

    Nettan: Maja är jättefint, men dels heter en väns dotter det och dels kallar M sig själv för Maja, så frågan är om det funkar med två Major i samma familj? ;)

    SvaraRadera
  4. Tack, bullen blev fin men inte lika fin som den du har på jäsning :)

    Nej Maja kan hon ju inte heta, Alva och Maja och Malva och Maja... det blir för rörigt :) Matilda, Matilde, Miranda... om du vill ha ett tjejnamn på M. Annars är Alice, Astrid, Selma, Ester, Vera, Elsa några andra fina namn... finns ju hur många som helst.

    Hoppas vi ses snart igen!
    KRAMAR!!!!

    SvaraRadera
  5. Grattis vännen. Jösses vad roligt. Hoppas du mår bra. Kram

    SvaraRadera
  6. än en gång stort grattis och så roligt att vi ska ha ungefär samtidigt :D

    SvaraRadera
  7. Hahaha Anna jag har ju två Sebastian funkar hur bra som helst ;-) Sebbe och Sebban ler Men Magda kanske då? Sen har jag Carro (Caroline) och Clara funkar också!!! Men Magda är fint och annorlunda =) Kram å grattis ännu engång!

    SvaraRadera
  8. =0) Det ska bli så kul att få träffa bullen så småningom. Jag är nyfiken på vilka killnamn ni har funderat på ;-). KRAM å grattis igen!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...