Sidor

2011-08-16

Goda nyheter

Strax efter lunch var vi på ett sista ultraljud idag för att kolla bebisens hjärna. Allt såg normalt ut! Bebis är till synes frisk, värdena var bra och storleken motsvarar bebisar i vecka 27. Så ungefär 1100g väger bullen nu ;) Förmodligen kommer vi att få remiss till ett ultraljud av hjärnan när bebis är född för att säkerställa att allt är normalt, men jag och A har bestämt oss för att vi från och med nu ska sluta oroa oss.


5 kommentarer:

  1. Vad härligt! Hoppas ni nu kan försöka att bara njuta men jag vet hur det är att oroa sig igenom graviditeter. Efter några missfall både tidiga å sena. Sebbe kom två månader förtidigt så när jag vänta Clara oroade jag mig först för missfall sedan för att hon skulle komma förtidigt! Ju äldre man blir ju mer oroar man sig i allafall jag! Kram och försök njut! Vet ej om jag skrev grattis så jag gör det nu i allafall GRATTIS =)

    SvaraRadera
  2. Anna, jag är lite förvirrad och har inte riktigt koll men jag frågar så svara du om du vill. Detta med hjärnan på lilla bebisen... hur kommer det sig att ni oroar er för det?

    Härligt att allt såg bra ut. Kram

    SvaraRadera
  3. Åh vad skönt! Fick ni med er några bilder på hela bebben? :-) de vill jag se när vi ses i så fall ;-). Stort grattis!!! Kul med magen här på sidan som ger rolig info! Kram

    SvaraRadera
  4. Emma: Jag har lite med flit inte skrivit något om det i bloggen. Men sitter och filar på ett låååångt blogginlägg om det. Kommer inom kort ;)

    SvaraRadera
  5. Längtar efter er, längtar efter eran bebis... Allt ska gå bra. KRAMAR!!!!!!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...