Sidor

2014-03-30

Älskade vår!

Nu känns det som att den sannerligen är här. Våren, denna efterlängtade årstid. Hela veckan har Andreas donat och fejat på vår altan för att den skulle vara klar till igår, när vi bjudit hem några vänner på korvgrillning.

Själv smet jag iväg på Pomp de Lux-klädparty på förmiddagen. Så fina kläder och inte alls dyra jämfört med vad som säljs i handeln. För tillfället har barnen det de behöver, så det blev lite lyxshopping. Malva fick en klänning med matchande kofta och Felix fick en jeansskjorta. Men jag hade kunnat handla så mycket mer ;)

Nu när altanen är städad och fin så kände vi båda att det vore fint att bli av med gungan som hänger över en av reglarna. Innan vi åkte för att köpa en ny gungställning, kastade jag ut en fråga på FB. Idag var vi förbi hos C och O och fick deras gungställning. Perfekt! Vi ställde även upp studsmattan från vintervilan, så nu har vi snart en hel lekpark i trädgården. Vi öppnade altandörren halv tolv idag och släppte ut barnen, sen var vi ute till halv fem när vi gick hem till mormor och morfar. Inga insomningsproblem hos barnen i kväll inte och det trots att vi i natt bytte till sommartid.

Vad kan man inte älska med våren?!?

Kan inte riktigt fatta att det var snö för 10 dagar sen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...