Sidor

2014-03-07

Kopp-kompisar

Malvas kompis L har också vattkoppor. Vilket är trevligt (inte att hon har vattkoppor, men att de har det samtidigt) I morse gjorde jag lite lyxfrukost bestående av bananplättar. Superenkelt recept.
  • 1 banan
  • 1 ägg
  • 0,5 dl vetemjöl (går säkert att byta ut mot något om man vill undvika vitt mjöl)
  • mosa bananerna och vispa ihop dem med ägg och mjöl.
  • stek plättarna i stekpannan. 
Klart!

Sen travade vi hem till L och L och hängde med dem hela dagen tills det var dags att hämta småbrorsorna på förskolan. Vi hade en helmysig dag tillsammans, med fika och Donken till lunch. När vi kom hem busade Felix och Malva lite medan jag och morfar fixade kvällsmat. Tacos som Malva beställt. Efter maten kikade barnen på Amigo och fick fredagsmys i form av popcorn. Malva somnade ett par minuter efter halv åtta, medan Felix tog lite längre tid på sig. Han är inne i någon form av insomningssvacka. Han kan vara hur trött som helst vid sex-halv sjutiden. Men så fort han kommer i säng så snurrar han runt, runt och tar minst en timme på sig att somna. Nåja, det är väl också en fas som kommer att gå över ;)


By the way: Mittenbilden visar hur fin vår soffa är när Felix ätit popcorn i den... Tur att vi dammsög den på direkten, annars skulle det inte var så bekvämt i morgon bitti när han ska sitta med äcke i fossan! (täcke i soffan)

1 kommentar:

  1. Hahaha vad gullig F är! Det låter så gulligt när dem säger och vänder på ord! Tack för tippsen med plättar supper goda! Aneta

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...