Jag heter Anna och lever ihop med min man och våra två barn. I den här bloggen skriver jag om sånt som är mer eller mindre viktigt för mig, livet i stort och smått. Välkommen!
Tack för din fina kommentar! Kardemummaknutarnas recept kommer från Leila´s bok: "A piece of cake", min bibel, typ... =) Skickar en länk till receptet på nätet: De är otroligt goda och lite roligt alternativ till vanliga kardemummasnäckor, tycker jag!
De tjockbottnade kastrullerna brukar väga mer, eller vara i ett annat material. Fast det funkar oftast med vilken som, tycker jag. Man behöver ju inte ta den minsta och tunnaste kastrullen som helst. Vill man vara extra säker tycker jag att en stekgryta funkar jättebra, en i gjutjärn till exempel, de är tjockbottnade!
Åh, vi kan köpa sånna imorgon, jag måste ha sån när jag gör julgodis :-) puss!
SvaraRaderaTack för din fina kommentar!
SvaraRaderaKardemummaknutarnas recept kommer från Leila´s bok: "A piece of cake", min bibel, typ... =)
Skickar en länk till receptet på nätet:
De är otroligt goda och lite roligt alternativ till vanliga kardemummasnäckor, tycker jag!
http://www.recept.nu/1.18020/leila_lindholm/kakor_tartor/mjol/kardemummaknyten
De tjockbottnade kastrullerna brukar väga mer, eller vara i ett annat material. Fast det funkar oftast med vilken som, tycker jag. Man behöver ju inte ta den minsta och tunnaste kastrullen som helst. Vill man vara extra säker tycker jag att en stekgryta funkar jättebra, en i gjutjärn till exempel, de är tjockbottnade!
Ingen aning... Vet du hur man smälter socker utan att förstöra kastrullen? Jag tänkte göra "klister" till vårt pepparkakshus :D
SvaraRadera