Sidor

2010-11-03

vill man vara fin får man lida pin


Trots SPF100 så är mina axlar röda och svider. Men det är det sannerligen värt! Jag befinner mig i paradiset!!!! Det är minst 31 grader varmt i luften och ca 28 grader varmt i vattnet. Vattnet är turkost, folk är supertrevliga och paraplydrinkarna dricks i poolen. Vi är ett stort gäng, 7 vuxna och lilla M, så hon saknar inte uppmärksamhet en sekund ;)

 Igår var jag iväg till hotellets gym och körde crosstrainern i 30 minuter, sedan körde jag lite friavikter - axlar, biceps, triceps och situps, både raka och sneda. 45 min eller så får jag tillgodoräkna mig. Känndes skitbra att jag faktiskt fick med mig träningskläderna! Idag orkade jag inte upp på morgonen, men i morgon hoppas jag på att orka med ett morgonpass. Eller förresten, jag satsar på ett morgonpass innan det är dags för stranden ;) De andra kan ju alltid gå lite före och så behöver jag inte duscha när jag är klar, går ju hur bra som helst att skölja av sig med havsvatten, eller hur?

1 kommentar:

  1. Låter som ni har det underbart! Jag är avundsjuk.

    Tips dock - skippa sit-upsen och kör planka istället. Perfekt för oss som fött barn. Jag inspireras något otroligt av Olga Rönnberg. PT specialiserad på mamma-träning som rekommenderar plankor i alla olika former för att få ordning på magen. Jag får sån träningsvärk!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...