Sidor

2014-11-18

Med ett surr i öronen.

Nu har det gått exakt två veckor sedan vi började riva badrummet. Tanken var att hela renoveringen skulle ta 2-3 veckor och vi skulle ha passerat hälften nu. Men vi får helt enkelt inse att vårt hus är i sämre skick än vi trodde. Vi har ju varit utan värme och utan vatten ett par dagar. Nu är både värme och vatten tillbaka, men i fredags upptäckte hantverkarna att det var fukt i golvet i badrummet och att golvet var murket i hallen. I går morse ringde jag försäkringsbolaget, i dag kom en kontrollant och mätte fukt. Vi har en konstaterad fuktskada i både badrum och hall. Nu står det en fläkt i badrummet och ska torka våra golv i 3 veckor.

Nåja, det kunde vara värre. Vi har ju både gästtoan och relaxen, så vi sitter ju inte i sjön direkt. Och tänk vad fantastiskt det kommer att vara när det blir klart! Då ska jag dricka skumpa i badrummet! (men se till att öppna den utanför så vi inte råkar ha sönder en spegel eller så)

Vi har i och för sig tjänat lite tid när det gäller att välja ut kakel, klinkers och möbler. Nu var vi visserligen nästan klara på den punkten, men då får vi chans att ta allt ett varv till och tänka en gång extra på detaljerna som handdukskrokar och toapappershållare mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...