Sidor

2012-07-26

8 månader

Igår och idag har en viss fröken pratat om Loftet. Det är namnet på den avdelningen hon ska börja på efter sommaruppehållet. Det hörs att hon längtar, helst skulle hon nog vilja gå dit redan nu. Vi förklarar tålmodigt att hon visst ska börja där, men först efter att vi kommer hem från morbror T.

Det var fint väder idag. Solen gick i moln då och då, men tillräckligt varmt för att M och kompisen W skulle kunna bada i poolen och springa omkring nakenfis på altanen. Vi har ätit både lunch och middag ute, det är sommar det!

F och jag var iväg till BVC för mätning och vägning idag. 7455g och 67.9 cm är måtten på åttamånadersdagen. Han är inte stor vår kille, men han har hittat sin kurva. Kvällsmaten var han inge sugen på alls. Så det slutade med att jag lade en sked pytt i panna (hemgjord) framför honom och så fick han kladda bäst han ville. Lika bra att passa på när han ändå bara var iklädd blöja. När jag ätit klart tappade jag upp ett bad åt honom. Underbara killen skulle nog kunna bada än om det var honom det kom an på. M gillar verkligen att bada, men F älskar att bada ;)


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...