Sidor

2012-07-19

Bröllopspresent

När vi gifte oss förra året fick vi en upplevelsepresent av A:s bror med familj. Vi visste sedan tidigare att det skulle bli idag, och under söndag och måndag fick vi ledtrådar i form av en rebus. 9:45 träffades vi således utanför Parken Zoo i Eskilstuna idag. Förutom fam E så var även svärmor med, en trevlig överraskning. Båda M och F blev så glada när de fick träffa farmor!

Vi hade en VIP-guidning inbokad direkt på morgonen och gick runt bland djuren och fick berättat för oss om hur de lever. 45 minuter går väldigt fort och vi hann inte med alla djuren, men vi kom en bit in i parken ändå. Runt 11 var det dags för kaffe och sen åkte barnen ett varv med tåget.




Vi fortsatte runt i parken, åt lunch som bestod av pastasallad och kycklingben (supermumsiga!) 

och sen tvärslocknade M. Jag hade tänkt föreslå att vi bara skulle ha F:s vagn med ståbräda till M, men det var tur att vi tog med hennes vagn trots allt. Det blir väldigt mycket för henne med alla intryck. Lagom till det var dags för glass vaknade M och så tog vi en tur till Ordköping där Kalle Kunskap och hans kompis Leo Lejon bor. Vi hade inte köpt något åkband idag, så det blev bara en åktur på nöjesfältet. A tog med tjejerna M på en tur med masken. Båda var överförtjusta. 




Sen var klockan nästan fem och vi kände alla att vi var trötta efter en hel dag av bus och lek. Det gick snabbare än förväntat att komma hem (trots att vi körde lagligt hela vägen!) och vi hann inte ens in innan M ville till mormor och morfar. Vilket var tur eftersom mormor fixat kvällsmat åt oss. Väl där säger M att hon minsann ska sova kvar. Så A gick över till oss och hämtade pyjamas och en portion välling. När M och mormor kröp i säng smög vi hem. Hoppas hon sover gott så hon är redo för nya äventyr i morgon!


Ett par kort på mina pojkar också!


4 kommentarer:

  1. Vilken kanondag! Tack för att du tog dig tid för ett samtal mitt i alltihopa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingen fara, vi satt och väntade på att pappor och barn skulle komma och äta lunch. Så du ringde vid precis rätt tillfälle ;)

      Radera
  2. Vilken fin present! Verkar som ni haft en fantastisk dag!!

    SvaraRadera
  3. Åhhhh Vilken fin dag å få i present ;-) förlåt att jag är så dålig på att kommentera. Men jag kikar in hos dig nästan varje dag! Kram Nettan

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...