Sidor

2011-12-14

en fråga...

Ibland när jag läser ett recept så står det att man ska använda en tjockbottnad kastrull. Hur vet jag om en kastrull har tjock botten eller inte?

3 kommentarer:

  1. Åh, vi kan köpa sånna imorgon, jag måste ha sån när jag gör julgodis :-) puss!

    SvaraRadera
  2. Tack för din fina kommentar!
    Kardemummaknutarnas recept kommer från Leila´s bok: "A piece of cake", min bibel, typ... =)
    Skickar en länk till receptet på nätet:
    De är otroligt goda och lite roligt alternativ till vanliga kardemummasnäckor, tycker jag!

    http://www.recept.nu/1.18020/leila_lindholm/kakor_tartor/mjol/kardemummaknyten

    De tjockbottnade kastrullerna brukar väga mer, eller vara i ett annat material. Fast det funkar oftast med vilken som, tycker jag. Man behöver ju inte ta den minsta och tunnaste kastrullen som helst. Vill man vara extra säker tycker jag att en stekgryta funkar jättebra, en i gjutjärn till exempel, de är tjockbottnade!

    SvaraRadera
  3. Ingen aning... Vet du hur man smälter socker utan att förstöra kastrullen? Jag tänkte göra "klister" till vårt pepparkakshus :D

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...