I begynnelsen var degen
M var naturligtvis med och bakade. Det här är hennes bulle innan den fick pärlsocker på sig.
Så här såg de ut innan besöket i ugnen.
M:s bulle efter ugnsbesöket
Fin eller hur!
Och resten av bullarna efter ugnsbesöket.
Riktigt goda var de! Receptet är hämtat från Icas hemsida.
Passade även på att baka frukostbullar när ugnen ändå var varm. Brödet tog slut i morse så jag satte en deg istället för att gå till affären. Det blir godare, nyttigare och billigare så.
Vad fina! Det ser så avancerat ut när du knyter degen sådär. Ser riktigt gott ut! :p
SvaraRaderaMmm...de ser ut som riktiga cafébullar. Smaskens!!!
SvaraRaderaÅh så goda dom ser ut! Jag har inte bakat nåt med saffran iår...Det är så jäkla gott så jag lät bli annars skulle jag ätit ihjäl mig...
SvaraRaderaFrida: Det är superenkelt när man väl kommer på hur man gör. Trodde i flera år att det var svårt men icke ;)
SvaraRadera