Sidor

2010-07-08

gamla saker


fanns det gott om på Antik- och samlarmässan i Nora. Vi tog en sväng förbi där på väg till stugan. Det var lite mysigt att strosa omkring bland alla stånden, men jag har absolut inget behov av att gå nästa år. Det finns ju inget särskilt jag letar efter. Mamma hittade dock en jättefin gammal köksvåg som hon tänkte ha i köksfönstret.

I stugan är det lata dagar. Mest sitter vi still och bara njuter av att vara. En promenad fick vi dock till idag. Kalkonrundan (som fått sitt namn efter den kalkonfarm som en gång i tiden fanns längs rundan) på ca 3 km eller så, kändes ganska lagom. Det är ju trots allt semester ;)

Mamma och pappa följde med oss till stugan igår och stannade till idag. M har njutit av att ha mormor och morfar här. Jag tror hon saknade dem ganska mycket när de var bortresta i nästan 2 veckor.
Idag var det inte tillräckligt varmt för att bada, så Anna-badkruka har ännu inte premiärbadat i år. Men i morgon verkar det bli varmare väder, eller framför allt mindre moln som skymmer solen, så det finns en risk att det blir bada av då.

Nu är det filmtajm innan det är läggdags.
Ha det gott i sommaren!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...