Sidor

2010-07-13

värmebölja och lindring


De senaste tre veckorna har varit otroligt fina. Solen har skinit från en nästintill klarblå himmel varje dag, med ett fåtal undantag, då det ändå varit varmt. Senaste dagarna har det varit medelhavskänsla med tropiska nätter. Förra veckan var vi i Grängen och njöt av att vara i sommarstugan. De två senaste dagarna har vi varit i stan. Jag behöver knappast nämna att det var mycket lättare att sova i källaren i Grängen, jämfört med sovrummet hemma i stan?

Idag när vi skulle äta lunch så konstaterade vi att det var för varmt att sitta ute på altanen. Jag fångade termometern på bild. Kan vara kul att ha som minne när det är januari och minusgrader.


Fördelen med denna värme är att tvätten torkade på typ en timme! Snacka om effektivt, bättre än torktumlaren!

Vi packade ihop våra saker och stack till stugan. Inte Grängen denna gång, utan mina föräldrars stuga utanför Köping. Det är så skönt att ha ett ställe att rymma till som inte ligger så långt bort.

När vi kom så var det lika varmt här, även om det blåste mer från sjön. Vi satt ute på altanen och åt middag när ovädret kom rullande över vattnet. Vackert är det i alla fall!


För tillfället regnar det, och det är sååå skönt med lite friskare luft. Men i morgon får det gärna vara fint och soligt igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...