Sidor

2010-03-11

Dag 67: att ladda.


I helgen ska vi på 65-år kalas. Det kommer att bjudas på smörgåstårta, vanlig tårta och gott vin. Jag kommer att dricka vatten och thé. Hur kul som helst! Eller inte. Men jag tror inte att min mage skulle uppskatta om jag smällde i mig smörgåstårta det första jag gör efter 10 veckor på puvlerdiet.  Så jag kämpar på. Det är ju verkligen slutspurten nu.

Jag köpte pulver för ytterligare en vecka idag. Det är svårt att hitta smaker som går ner, så det blev bara choklad idag. Dessutom köpte jag "bars" idag. När jag går över på halvfart så får jag ersätta sopporna med en dietbar istället. Jag är inte alls säker på att de smakar så mycket godare, men det är ju lättare socialt. Dessutom när jag går på halvfart kan jag ju luncha med folk igen. Jag och A ska boka in en lunch nästa vecka. Det ska bli underbart att gå ut på lunchen och äta en sallad, istället för att sitta bredvid och stirra på den som äter, med bara ett glas vatten framför mig.

Jag laddar även för att den "lätta" delen av min livsstilsförändring snart är slut. Det är jobbigt att inte äta, MEN det är lättare att säga nej till allt, än att konstant ställas inför val. Men det är ju det jag ska lära mig nu, att välja. Varje dag ska jag välja och jag ska välja rätt. Än är inte min resa slut, än har jag inte nått målet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...