Sidor

2013-02-10

Fullt upp i helgen

I fredags fick vi lekbesök av W, E och mamma U. De kom på eftermiddagen och barnen lekte och busade fram tills det var dags för kvällsmat. Deras pappa B kom också förbi och A stack iväg och köpte pizza åt oss (vuxna, barnen fick spagetti och köttfärsås-rester, för det föll dem bättre i smaken). Fam N begav sig hemåt strax före åtta och det var fyra trötta barn som sa hejdå till varandra. Men åh vad trevligt vi hade det!

I går lördag tog vi det lugnt på förmiddagen. A gick upp med barnen och badade dem och sen kom F in och väckte mig. Det är något speciellt med småpojkar som luktar hallon i håret! Halv tre var vi bjudna på kalas hem till V. A valde att stanna hemma så det var jag och barnen som åkte iväg och lekte, fikade, lekte mer, åt korv och fick godispåse i fiskdammen. Vs mamma hade gjort en fin tårta i form av Blixten McQueen. A skojade lite med oss på förmiddagen och satte på F den klänning som M skulle ha på sig på eftermiddagen. Huxflux så hade vi en lillasyster i stället ;)

 M med en ballong på kalaset.
Jag och F

Idag tänkte vi så äntligen passa på och njuta av vintern och snön. Men det är bara att konstatera att vår familj inte är någon vinterfamilj. Först är det en pina att klä på barnen alla dessa kläder som krävs för att man ska kunna gå ut. Lagom tills man är klar så håller någon på att svettas ihjäl och minst ett barn gråter. När vi väl kommer ut så vill M ogärna gå, för det är bökigt med snön och alla kläderna. Så kommer vi till pulkabacken. M åker ner en gång tillsammans med mormor och sen vill hon inte åka mer. F åkter ner två gånger och sen gråter han. Det blev en kort promenad istället och lite lek på vår baksida innan vi gick in och värmde stelfrusna fingrar och tår. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...