förrätt nr 1: pilgrimsmusslor
förrätt nr 2: Anklever
Huvudrätt: Oxfilé Bourguignon
Efterrätt: havreflarn med vit chokladmousse och hallonsorbet
Födelsedagsbarnet hade önskat sig vin eller bidrag till en vinkyl. Av oss fick han både och. Jag tycker dock att det är astrist att ge bort vin (trots att det är dyrt och lagringsbart) så jag ville slå in flaskan lite kul. För länge sen hittade jag en beskrivning på nätet hur man slår in flaskor lite roligare. Igår blev det en variant av inslagningen, helt enkelt för att jag inte kom ihåg exakt hur jag gjorde förra gången och jag hade inte tid att leta igen. Så här såg det ut i alla fall:
Närbild på kortet:
Vi hade även med oss två paket som fick vara istället för blomma:
Maten ser ju helt gudomlig ut. MUMS!
SvaraRaderaDet var så roligt att ni kunde vara med! Stort tack för det generösa bidraget till vinkylen OCH vinet!! Å pennorna (som vi inte har hunnit inviga än, men snart så!) såklart. Kortet var fantastiskt vackert och paketet likaså! Jag har sparat papperet så får jag se om det går att återanvända ;-).
SvaraRadera