Sidor

2010-12-27

Första mellandagen


Kändes inte så himla kul att kliva upp i morse och gå till jobbet, när jag vet att ungefär halva Sverige ligger kvar i sina sängar och är lediga. Men så är det när man inte har fler semesterdagar att lägga på ledighet just nu. Eller rättare sagt, jag prioriterar att vara ledig vid senare tillfällen.

Jag gick hem lite tidigare idag och hämtade M på dagis. Vi hade en playdate med våra vänner. En av papporna skulle rigga fotokameran och vi skulle ta lite kort på våra små. När jag hämtade M på dagis var hon ett litet solsken hela hon. Hon pratade och kvittrade på för fullt i bilen och när vi gick från parkeringen till lokalen där vi skulle vara. Vi hann in i rummet där två av de andra barnen var och hon hann gå fram till en av leksakerna. Något gjorde att hon tappade balansen lite och blev rädd. Sen var det kört. Förutom ca 5 minuter när hon satt i mitt knä och fikade, så grät hon konstant i nästan två timmar =) Så det slutade med att vi åkte hem, utan att bli fotade. Det var liksom ingen idé. M som annars är en liten sol och skrattar jämt. Snacka om mellandag! ;)

1 kommentar:

  1. Så roligt att du vill följa med till nya bloggen:)

    Åh så roligt att Malva börjat gå!!! Förstår vilken lycka det måste ha varit för er som "väntat" lite extra länge, tror det är ett väldigt speciellt ögonblick för alla föräldrar.

    Riktigt bra initiativ med blodgivning och donationsregister också! Är ju blodgivare själv, men har tyvärr itne kommit igång efter graviditet och amning än, men under våren så!:)

    Skickar ett mail med koden senare.
    Hälsa familjen! Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...