Sidor

2012-11-24

Första kalaset

Lite manfall pga sjukdom gjorde att det inte riktigt så många som jag trott som kom på F:s första kalas. Men vi hade väldigt trevligt och innebär ju att man hinner umgås mer med de som kom.

Eftersom jag misslyckats med tårtan så fick F muffins med ett ljus i istället. Fast det där med att blåsa ut ljus får vi allt träna lite på. Tur att mormor fanns med och kunde hjälpa till!

Vi fikade och pratade och barnen lekte. Det var en jättetrevligt eftermiddag. När sista gästerna gått var vi ganska slut och ingen orkade ställa sig  i köket för att laga mat. Så det blev hämtmat. Thai Fastfood Takeaway. Så gott!

F fick naturligtvis också jättefina presenter av de gäster som kom. Förutom två kuvert med pengar fick han en t-shirt som det står "Övningsgår" på, en tröja från Villervalla, en Pettson och Findus-bok och en leksak där man ska hamra på bollar.

Nu sitter vi bänkade framför TV:n och kikar på "Så mycket bättre" med en Fireball drink i glaset. En nyfunnen favvo!


3 kommentarer:

  1. Vilken vacker tårta!
    Grattis till Lillebror F!!!

    SvaraRadera
  2. Berätta vad fireball är nu då! Blir ju nyfiken ju =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fireball innehåller whiskyn "Fireball" (som inte smakar whisky alls, utan bara pepprig kanel..) sen tar man lika delar Sour och fruktsoda, blandar och har i is.
      supergott! Du får smaka nästa gång vi ses.;)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...