Sidor

2012-11-28

Ha ha há

För någon månad sen när vi var hemma hos L såg M en av hennes leksaker och ville ha en likadan. Hon har tjatat om att hon vill ha en "Ha ha há". Det tog ett tag att fatta vad det var hon menade. En av de underbaraste sakerna med M är när hon säger något jag inte förstår och jag ber henne förklara. De flesta gångerna kan hon peka på föremålet. Men i vissa fall går det inte att peka på vad det nu är hon menar och då kör hon med charader. Det är så härligt att se när hon förklarar med hela kroppen och med ljudeffekter.

Förmodligen har M fått ljudeffekten Ha ha hà från Pippi Långstrump på de sju haven. Någon av piraterna låter förmodligen så när han slåss med svärd. För det är nämligen ett svärd hon menar.

Så idag åkte jag iväg en sväng på förmiddagen och lyckades hitta likadant svärd som L har. Passade på att köpa ett till F också, annars kan de ju inte ha värsta svärdfighterna ;)

 F kanske inte har fattat det här med hur eller var man håller ett svärd, men jag tycker vi fokuserar på att han står utan stöd och "slåss" med sin syster ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...