Sidor

2012-09-30

att utmana sina rädslor

Söndag och dags för familjemys ;) I förmiddags åkte vi på sensommarmarknad i Fiholm. Vi var ju där förra året och det var lagom stort för oss, så passade på i år med. Vi köpte de snart traditionella pepparkakorna som vi tycker är så goda
Bilden lånad från fiholm.net

och lite annat smått och gott som chokladpraliner och rökt lax. Sen fanns det massor med annat som jag skulle kunna köpt men ibland måste man behärska sig ;)

M gillar djur - på bild och på avstånd. Men hon tycker att det är väldigt läskigt när de kommer nära inpå i verkligheten. Därför är jag väldigt stolt över att hon övervann en av sina rädslor idag. Det fanns en liten shetlandsponny som barnen kunde få rida på. Vi träffade M:s dagiskompis när hon precis ridit klart, och då säger M att hon också vill rida. Sagt och gjort! På med ridhjälm och ställa sig i kö. Hon hälsade på hästen genom att klappa den och sen fick jag lyfta upp henne i sadeln. 3-4 steg hann hästen ta innan M protesterade mot att sitta på hästryggen. För andra är detta förmodligen en fis i rymden, men jag är en superstolt mamma till en liten tuff tjej som växte flera meter idag!


2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...