Sidor

2012-09-27

Aunt Flo is coming

Hittade en app på telefonen med vars hjälp man kan hålla koll på sin menstruationscykel och även se när man har tex ägglossning. I går fick jag meddelandet Aunt Flo is coming to town. Vilket innebär att enligt appen ska jag få min mens idag - eller vilken dag som helst. Det firar jag med nachochips och guacamole. Over and out.

3 kommentarer:

  1. Haha!! Ruskigt gott!
    SV: Ja, jag tänker med att de flesta brukar ju säga att 5 kg ner till skulle inte skada, så jag förstår vad du menar. Men ja, ett hälsosamt sätt att komma i mitt livs form. Än så länge har jag inte varken späkt mig eller gått på någon radikal diet eller soppor motsv. Inte ens proteinpulver faktiskt! Jag har ätit bra mat och tränat som tusan. Det sköna är att jag inte ännu behövt ta till den där att utesluta kolhydrater på kvällen eller efter lunch. Det är ett kort jag kommer att ta upp när det stannar av nu med det sista. Om det stannar av.
    Tack för pepp!!

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha varför vill man ha en sån app? Du är rolig du vännen ♥

    SvaraRadera
  3. För att jag för tillfället har dålig koll på när den hatade ska komma och då får jag en förklaring på varför jag är så sur tvär o grinig ibland. Sen talar den även om när man har ägglossning, vilket kan vara bra att veta om man planerar att bli gravid eller inte vill bli det. Kommer förmodligen ta bort appen snart men fascineras mest av att det nog finns en app för allt!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...