Sidor

2012-02-12

favorit i repris

När vi vaknade i morse sken solen från en klarblå himmel. Vi bestämde oss raskt för att göra en repris av gårdagen. Att vara i stugan är alltid mysigt, men det är extra mysigt när solen skiner!

Den grå himlen från igår byttes mot en klarblå idag:

Jag lovade A att ta en bild för att bevisa att han jobbat hårt. Men tyvärr så får man leta för att hitta honom och pappa på bilden. Den är tagen från altanen och jag hade blivit våt om fötterna om jag gått närmare för att få en bättre bild ;)

precis som igår så gick vi en promenad. Vi började även idag på isen, men M:s paraplysulky var inte kul att köra på alla snö, så vi gick tillbaka och tog en promenad längs vägen idag med. 

Till lunch bjöd min mamma på Chili con korv, supergott!

Efter en heldag med promenad ute och bus och lek inne så hoppades vi på att M skulle somna fort efter sitt bad. Men icke sa Nicke. A kom upp med henne efter en timme och sen var hon uppe och kollade på Kontoret med oss. Slutligen kom hon till ro och somnade nån gång mellan 21.30 och 22. Vi får försöka vända  dygnsrytmen rätt under morgondagen så det inte blir så jobbigt med dagis på tisdag.


1 kommentar:

  1. Vilket härligt väder ni verkar ha haft i helgen och vilken myshelg

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...