Sidor

2012-02-26

Spontan lunch

Igår ringde A till sin farmor och farfar och bjöd in oss på lunch idag. Vi tog det lugnt i morse och sen åkte vi till Arboga. M var lite blyg i början, men det släppte snart. Vi fick lax, potatis, kall sås, ärtor och broccoli. Jättegott! Till kaffet fick vi Vienetta-glass. Det var jättelängesen jag åt det. Det var ungefär vad vi hann med idag ;) men jag är rätt säker på att både vi och de var glada över besöket.

Dagens stora händelse är väl annars att lillakillen har varit hos oss i tre månader nu. Han ler mest hela tiden. Vill helst vara i famnen när han är vaken och inte ligga för sig själv på golvet eller i babysittern. Dessutom ser det ut som att han tränar sit-ups hela tiden, för han vill ogärna ligga ner i famnen, utan sitta upp. Han är verkligen stark i nacken för sin ålder. Tyvärr innebär det här sittandet i famnen att det inte blir så mycket träning liggandes på mage, så det är nog en bit kvar innan han vänder sig från mage till rygg och vice versa, men hallå, han sitter snart utan stöd!

1 kommentar:

  1. Galet vad tiden går snabbt! Sitter utan stöd snart... GALET!! Härligt med spontanluch sådär och Vienettaglass är verkligen nostalgi! Haha!!
    Kul att träffa en gammal bekant sådär, vissa kan man vara borta från i år och sen är allt precis som där man slutade när man väl träffas. Hoppas ni hade trevligt!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...