Sidor

2012-04-26

5 månader ung

Tiden flyter på och idag blir vår lillprins 5 månader. Igår var vi iväg en sväng till Erikslund och shoppade. När vi käkade lunch träffade vi på vår fotografkompis R.  Han tog det här fina kortet på F.


Vad gör man då på sin 5-månaders dag? Man börjar dagen med att bli fotad i soffan. Sen sover man i vagnen när mamma lämnar syrran på dagis. Efter det åker man vagn i en timme medan mamma promenerar. Därefter slappar man ett tag innan det är dags att åka ner på stan för att luncha med pappa, och så in i bilen igen för att hämta syrran och spendera eftermiddagen på ÖF på Mikaeligården. 

Lunchen idag blev billig. Vi var på Jensen's Bøfhus och åt, tillsammans med A och två av hans kollegor som jag också känner sedan tidigare. Sen en tid tillbaka har de något som kallas för expresslunch. Om man beställer något från deras lunchmeny och säger att man vill ha expresslunch så ska maten komma in efter max 13 minuter. T beställde expresslunch (och det smittade av sig på oss). Vår mat kom in efter 13.57 vilket innebar att de drog 50% på vår nota. Så jag och A åt lunch för totalt 49 kr idag!

1 kommentar:

  1. Spännande koncept med lunchen! Även om ni fått betala fullpris låter det otroligt billigt! I like!
    Och grattis finaste F på din dag!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...