Sidor

2012-04-29

Välkommen sol!

Före

Efter
Det syns lite dåligt, men det är i alla fall två magnoliabuskar planterade där.  Vi fick sovmorgon idag. Prinsen vaknade visserligen runt 6 men efter mat så lät han oss andra sova till nio! M och A tog ett morgonbad medan jag och F duschade, så frukosten serverades inte förrän tio. Mormor och morfar kom och åt med oss, och vi bjöd på nybakade scones. (med 50/50 vete - och grahamsmjöl för att de skulle bli något nyttigare)
Sen var det som sagt tid för trädgårdsfix. M satt i sandlådan och F sov i hennes vagn.


Efter middagen (grillat i dag med!) så tog vi en promenad på 5 km och stannade vid ICA för att inhandla lite frysta bär som vi åt med glass när vi kom hem. M provade sina nya solbrickor. 

En riktigt cool tjej det där. Bävar för när hon blir värsta tonåringen... men det är tack och lov ca 10 år kvar tills dess ;)

Som ni ser har vi haft superfint väder idag. I solen var det så varmt att vi jobbade i bara en tröja. Förhoppningsvis håller det fina vädret i sig i morgon också. Vi har massor kvar att göra och så vore det kul med fint väder på Valborg för omväxlings skull. I morgon är tanken att vi ska städa altanen, så att vi kan softa på den i det vackra vädret. 

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag!! Tänk vad vackert det kommer bli när buskarna växer till sig lite! Skönt att få mycket gjort!

    SvaraRadera
  2. Underbart väder min man är förtillfället bara i båten så vi får ingenting gjort på tomten hmmm... Jag har en magnolia dom är så vackra. Trevlig Valborg vädret ser ut att hålla sig

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...