Sidor

2013-01-13

Kalasdags!

På torsdag fyller vår stora tjej 4. Vi brukar ha kalas helgen närmaste efter födelsedagen, men nästa helg är jag bortrest så vi firade henne i förväg istället. Vi bakade bullar och tårta i morse och vid två-tiden idag ramlade gästerna in. Det var Ms gudmor med en av sina döttrar, farmor, gammelfarmor- och farfar, kusinerna med föräldrar, mormor och morfar och farfar.

Vi fikade, barnen lekte och M fick så fina presenter! Ett Nalle Puh-spel, målarbok, Laban-pussel, en bok om Pettson och Findus, pengar samt en smått hysterisk gris som skrattar när man klämmer den på ena benet. Jag fick värsta skrattanfallet när den satte igång och lät. Ska försöka spela in den och lägga ut här så ni får se vad jag menar. Tack så mycket för alla fina saker!!! (paketen från oss och mormor och morfar får M på sin riktiga födelsedag)




1 kommentar:

  1. Vilken mysig dag ni har haft! Tårtan såg smaskig ut och likaså kladdkakemuffinsarna från nyår, jag lyckas inte kommentera på det inlägget så skriver det här istället och hoppas att det går bättre.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...