Sidor

2013-01-21

Sångarglädje, 4-års besök och hemhjälp

Helgen som gick var underbar! Vi hade en hel del att göra inför försommarens tävling och det var en intensiv rephelg. Vi har sjungit och sjungit och sjungit lite till. Övat och gnetat och räknat. Bästa betyget är nog ändå att vår dirigent log när vi skulle åka hem och sa att hon hade en bra känsla i kroppen.

Direkt från körhelgen åkte vi till slottet där vi sjöng för Västmanlandsakademin och inbjudna gäster. Temat för årets möte var Tomas Tranströmer, vi sjöng fyra tonsatta dikter och Tranströmer var där i egen hög person.

Vi var på 4-års besök på BVC idag. M fick testa syn, hörsel, rita gubbar, trä pärlor på en tråd och visa att hon kan hoppa jämfota. Dessutom kollade vi som vanligt vikt och längt.  Syn och hörsel gick sådär, M gillar inte riktigt de här kontrollerna. En liten stund går bra, men ganska snart tröttnar hon och då är det kört. Så vi kommer tillbaka på tisdag om en vecka och kompletterar de testerna. Hoppa jämfota funkade ok, men att hoppa på ett ben (som fyraåringar tydligen klarar i vanliga fall) fixade vi inte. Men det visste vi ju innan, och eftersom det inte är något nytt att M:S motorik inte är som den ska så lämnar vi det där. Längd och vikt gick däremot strålande. Förut var det det värsta hon visste att ställa sig mot väggen och mäta längden och vågen ska vi inte tala om. Nu skuttade hon fram till mätstickan och ställde sig på vågen innan vi ens satt igång den ;) 95cm lång och 16,9kg tung. Perfekt helt enkelt!

När jag kom hem efter dagens övningar kom min nya hemhjälp!

Den gamla hade slutat pumpa ut vattnet, så den fick gå till sälla jaktmarker idag. Så smidigt att få maskinen levererad, installerad och den gamla bortkörd. Nu ska här diskas!

1 kommentar:

  1. I slutändan är det ju bara så skönt att ha en diskmaskin!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...