Sidor

2013-01-14

Plötsligt händer det!

Det här mailet kom till min inkorg idag:

Grattis!


Vi är mycket glada att meddela att ditt namn visas på facebook lotteri marknadsföring för månaden och vi ger ut den totala summan av
$ 150.000 USD (Hundra och femtio tusen amerikanska dollar) till våra vinnare, som är summan du vunnit. Ditt namn valdes i ett lotteri som gjordes i går, så vi behöver din snabba respons så att vi kan gå vidare med leveransen av din fond.

Ditt namn valdes av Mr Mark Zuckerberg VD för Facebook (Grundare & VD) Främjande gjordes för att göra alla Facebook-användare dra nytta av vinsten bolaget gjorde, är Facebook den första och ständigt största sättet att uppfylla både gamla och nya vän.

Du rekommenderas att kontakta betalningen avdelning med ditt fullständiga namn och adress med e-post nedan så att de kan fortsätta att leverera dina pengar till dig.


Betalning Avdelning E-postadress: facebookconfirmationpaydepartment@accountant.com

Grattis än en gång.

Vänligen komma tillbaka till oss för att få din fond och hur du vill att den ska skickas till dig. Tack.

Greg Holmes för CDAA

Få lite Zeropaid GearFBI SCAM SKYDDAD


---

Undrar hur många som går på detta? Hoppas kan man ju alltid, men eftersom den här typen av mail är så vanligt förekommande så lär det ju vara en ganska lukrativ affär. Ett mail kostar i princip ingenting att skicka så det är typ gratis att mailbomba tusentals människor och alltid är det någon stackare som tror på det här och blir lurad på en massa pengar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...