Sidor

2010-01-06

Dag 2: Tisdag den 5 januari


Fick lite sovmorgon idag. Jag är lite tröttare än vanligt, men jag tror inte att det har så mycket med Xtra att göra, utan nog mer så att jag egentligen borde gå i ide under vintern. M vaknade i natt vid 01.20, så det kan ju göra sitt till. Men hon somnade om ganska fort. I alla fall så fick jag sova till strax före halv 9 i morse. Inte illa alls. Har hunnit dricka ett glas vatten medan M fick sin frukost. Sen gick jag för att hämta tidningen, och så fastnade jag vid datorn, fast jag egentligen borde få i mig frukost. Idag är det persiko-shake på frukostmenyn. Låter spännande. Min erfarenhet av saker som smakar persika rent allmänt är att de antingen är väldigt goda eller väldigt äckliga. Jag får återkomma gällande denna shake.

Persika var inte så farligt som jag befarade, däremot kan jag väl inte säga att den var supergod heller. Men ner gick den. För mig finns det tyvärr inget njutningsmoment i dessa shaker och soppor. Inte som när jag äter mat. Det är bara strikt överlevnad och inget annat. För min del handlar det om att stjälpa i mig drycken så fort som möjligt. Gott i den bemärkelsen är det inte, och i mina svaga stunder funderar jag på om inte en strikt vattendiet vore enklare. Men medvetandet säger att så inte är fallet. Att svälta sig genom att bara dricka vatten är ingen bra idé alls. Så vi fortsätter med soppor och shaker. Som belöning efteråt och för att ta bort eftersmaken av mjölk unnar jag mig en kopp thé. Funderar på om jag ska investera i lite roliga thésorter nästa gång jag är på stan…

Lunch: kan bara konstatera att svampsoppan var värst hittills. Jag köpte sammanlagt tre stycken, och har såldes två kvar. Först tänkte jag lägga undan dem och byta till någon annan smak, men konstaterade sen att tre är nog max vad jag får i mig, så jag behåller de två jag har kvar. Endast för att det är två mål längre från att inte klara av de andra smakerna. Som sagt det går undan numera när jag äter, tillagning och drickning tillsammans går på max 5 minuter. I mina mörka stunder har jag svårt att se hur jag ska fixa detta, men under min ljusa stunder så tänker jag att det ju inte ens är ett halvt år av hela mitt liv. Och jag vill ju så gärna! Så jag kämpar på. (undrar hur det kommer att låta om någon månad, om jag har det kämpigt nu…, men jag tror att det blir lättare när jag väl lyckas hamna i ketos. Det brukar ta mellan 3 och 5 dagar. Hoppas på 3….

Jag är hungrig!!! Har ätit min”middag” bestående av kycklingsoppa. Den var om möjligt värre än svampsoppan. Men jag ska få ner de två påsarna jag har kvar. Måste ha dem som variation, annars tröttnar jag snabbare på sparris och grönsakssopporna som ändå är okej. Klockan är 21.45 och jag har fått i mig i alla fall 3,5 liter vatten idag. Så det är ju bra. Men oj vad jag springer på toa. Har aldrig kissat sådana mängder i hela mitt liv. Men det blir förhoppningsvis bättre när kroppen vänjer sig och slutar släppa vatten. Nehej, om jag skulle ta och göra natt kanske. Då slipper jag ju känna att jag är hungrig, vatten mättar inte så bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...