Sidor

2010-01-07

Dag 3: Onsdag den 6 januari 2010


Idag blev det blåbärshake till frukost. Ok smak. När det börjar ta emot att äta shakerna så funderar jag skarpt på att blanda blåbär och vanilj (paj och sås. Gott!) eller blåbär och jordgubb (Drottningblandning) ja, jag kommer nog att hitta fantasifulla blandningar för att klara av de veckor som är framför mig. För tillfället så är det faktiskt det som känns jobbigast, att jag har så svårt för ”maten”. Att inte äta riktig mat är inte så farligt. Tycker att det funkar hyfsat bra med vattnet också och inte är jag särskilt sugen på något. Har inte börjat sakna att tugga ännu.

Idag blev det nog på gränsen till för lite vatten. Sjöng konsert i Sala med kören, och det är ju ändå en halvtimmes resväg dit, lägg så till tiden för att hämta upp mina medresenärer. Så jag vågade inte dricka så mycket på eftermiddan. Kan ju inte smita undan för att gå på toaletten mitt i konsert. För kissar gör jag! Känns som att det kommer litervis (vilket det förmodligen gör också, i alla fall sammanlagt på en dag). Blev upphämtad vid kvart i tre och kom hem runt halv nio. Så det blev lite kaffe under fikapausen och sen drack jag en halvliter på väg hem. Väl hemkommen var det dags för middag. Sparrissoppa, min favorit bland de varma sopporna. Har fått i mig ungefär en halvliter till under kvällens lopp, så runt tre liter totalt. Det borde vara godkänt så här i början av första veckan.

I morgon ska jag träna mitt första pass utan mat. Eller, egentligen var ju mitt första pass i måndags, men då hade jag ju ätit dagarna innan, så kolhydratdepåerna var välfyllda. Får se om det känns annorlunda imorgon. Nästa vägning är på tisdag. Nyfiken på hur det kommer att se ut på vågen. Minus blir det i alla fall, det vet jag med säkerhet eftersom jag inte kunde låta bli att tjuvväga mig på vågen hemma i morse. Men vågen på XtraVaganza mäter ju även kroppsfett och vätska så det blir ju fler siffror att jämföra med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...