Sidor

2010-01-10

Dag 7, Första veckan är avklarad!


Det har gått en vecka! Jag känner mig jätteduktig. Tittar jag tillbaka på min vecka så ska jag erkänna att jag slarvat lite med vattnet (tyvärr kanske jag ska tillägga). Ska bli skärpning på det. Måste komma på något bra system för att få i mig minst tre liter om dagen. Ett tips ur programmet är att jag ska dricka ett glas före och ett glas efter varje VLCD-påse. Tar jag då falcon-glasen på 0,25 så är jag ju uppe i 1,5 liter vatten på ett nafs. Då är det ju lika mycket till som behövs, och det borde gå utan större problem. Har konstaterat under den här veckan att de varma sopporna är svåra för mig. Jag satsar på de kalla shakerna istället. Ska köpa nya i morgon när jag tränar.

Det andra som hade kunnat förbättrats är vardagsmotionen. Programmet rekommenderar en 20 minuters promenad varje dag. Men när det är närmare 20 minusgrader då ids jag inte gå ut. Det gör ju ont i lungorna på mig, så jag kan helt enkelt inte ta med M ut. Att gå ut själv när A kommit hem gillar jag inte. Då är det mörkt och kylan känns ännu värre. Nej, jag tar upp promenaderna när det är något varmare.

Det är så kallt ute just nu, och det hjälper inte en stackars bantare som fryser. Mitt knep för att hålla värmen på kvällarna är att dricka varmt. Känner inte att jag kan bälja i mig thé, eftersom det ofta är vätskedrivande. Men en ny favorit är varmt citronvatten. Jag kokar vatten och häller upp på termos. Sen har jag i en eller två skivor citron. Voila!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...